eXistence
Takie pytanie może ktoś tam śledzi forum EXI na bieżąco.
Po beta testach jest restart serwera? (wipe chyba się to nazywa)
/********/
A i wiadomo już jak to będzie z rate'ami za questy? Była jakaś sąda i coś tam ludzie głosowali na x5. Przy takich rate ciężko będzie wylicytować CH jeżeli klany będą spamować q takie jak ten u DE na 20lvlu, za który dostaje się 100k x5 = 500k?
Ostatnio edytowany przez Jinx (2009-06-22 05:39:50)
Czym nizszy q rate tym dla nas najlepiej. a co do murzynów. Większośc dobrych klanów będzie expiło a nie bawiło sie w q na 21lv u DE bo niezle zostana w tyle z lv po tygodniu a po drugie bardzo duzo ludzi nie zrzeszonych będzie robiło ten quest.
No zabicie jednego moba xD o którego pewno będzie pvp nie jedno.....
Ja polecam lecz nie nakazuje bo nie kazdy lubi robic ten sam q x razy i woli farmic podobna kasa ale i exp jest......
O lv support niech sie nie boi bo bedziemy miec ally i sie wykoksa na bank xD
ja polecam to:
dobijamy do 20-40lv Crafci xD ofc. w nocy ew. w dzien jak nie gramy wystawiamy sklep z shotami a kiedy gramy to robimy murzynów....
ja tak bede robil... dobijam crafta do ok.30lv uzbieram nim z 500kk kuipie top ng dla maga i robie DE-maga xD i przekladam pozniej bron na kolejnego murzyna a kase na krasia za krota robie shoty sprzedaje i kasa idzie na ch.........tak sam pewno zarobie okolo 10-15kk w zaleznosci ile bede mial czasu..
WW Questy porobie odpowiedni czas a potem na crafta ktory pomnozy to xD...
Do spoilii.... Niech kazdy zrobi najpierw 40lv a potem z 1-5(6) murzynów kase ofc do cwh w ten sposob uzbieramy na ch a crafci beda to mnozyc odpowiednio....
Do supportu ja bym chciał lecz nikogo nie moge zmuszac ( nie jestem dzieckiem nero.... jak nie grasz min 6h to wypierdalaj xD) robic od 4 do 10 (15) murzynów a potem na maina i ally bedzie koksalo a jak nie oni to my xD support zawsze pt znajdzie
tak uzbieramy kolo 120kk tak mysle koszt ch to pewno bedzie ok 50-70kk a za reszte będziemy skopowa matsy/RP i sie dozbroimy.....
OFC Najpierw support jezeli na to zasłuży xD a potem wg. kolejki kto najbardziej sie zasluzy....
oczywiscie jak jakis kras lepiej bedzie sie spisywac niz support to on dostanie wczesniej itemy ale to chyba oczywiste z czasem all beda w top A
a potem suby i serwer caly nasz a nie tylko gospodarka
dodałbym od siebie ze w początkowej fazie powinniśmy sie skupic na sprzedawaniu oczywiście w rozsądnej cenie TYLKO: karmian gloves, i armoru i butów PL; czyli to co jest niezbędne do seta w duzych ilościach , tylko nie wiem czy uda nam sie to w pierwszym tygodniu