Bankowcy

eXistence

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2009-06-22 05:35:58

Jinx

Nowy użytkownik

Punktów :   

beta testy

Takie pytanie może ktoś tam śledzi forum EXI na bieżąco.

Po beta testach jest restart serwera? (wipe chyba się to nazywa)

/********/

A i wiadomo już jak to będzie z rate'ami za questy? Była jakaś sąda i coś tam ludzie głosowali na x5. Przy takich rate ciężko będzie wylicytować CH jeżeli klany będą spamować q takie jak ten u DE na 20lvlu, za który dostaje się 100k x5 = 500k?

Ostatnio edytowany przez Jinx (2009-06-22 05:39:50)

#2 2009-06-22 06:59:15

Shad

Administrator

Punktów :   

Re: beta testy

Czym nizszy q rate tym dla nas najlepiej. a co do murzynów. Większośc dobrych klanów będzie expiło a nie bawiło sie w q na 21lv u DE bo niezle zostana w tyle z lv po tygodniu a po drugie bardzo duzo ludzi nie zrzeszonych będzie robiło ten quest.

#3 2009-06-23 16:21:38

Zarchie

Administrator

Punktów :   

Hmm ale jeśli nawet będzie za 500k to.. można zrobic tak ze ja mam zalóżmy 30 lvl wy po 10 czy podobnym ja was biore do party i expie was.. a qlest z tego co wiem jest krótki

#4 2009-06-23 20:13:28

Shad

Administrator

Punktów :   

No zabicie jednego moba xD o którego pewno będzie pvp nie jedno.....

Ja polecam lecz nie nakazuje bo nie kazdy lubi robic ten sam q x razy i woli farmic podobna kasa ale i exp jest......
O lv support niech sie nie boi bo bedziemy miec ally i sie wykoksa na bank xD
ja polecam to:

dobijamy do 20-40lv Crafci xD ofc. w nocy ew. w dzien jak nie gramy wystawiamy sklep z shotami a kiedy gramy to robimy murzynów....
ja tak bede robil... dobijam crafta do ok.30lv uzbieram nim z 500kk kuipie top ng dla maga i robie DE-maga xD i przekladam pozniej bron na kolejnego murzyna a kase na krasia za krota robie shoty sprzedaje i kasa idzie na ch.........tak sam  pewno zarobie okolo 10-15kk w zaleznosci ile bede mial czasu..
WW Questy porobie odpowiedni czas a potem na crafta ktory pomnozy to xD...

Do spoilii.... Niech kazdy zrobi najpierw 40lv a potem z 1-5(6) murzynów kase ofc do cwh w ten sposob uzbieramy na ch a crafci beda to mnozyc odpowiednio....

Do supportu ja bym chciał lecz nikogo nie moge zmuszac ( nie jestem  dzieckiem nero.... jak nie grasz min 6h to wypierdalaj xD) robic od 4 do 10 (15) murzynów a potem na maina i ally bedzie koksalo a jak nie oni to my xD support zawsze pt znajdzie

tak uzbieramy kolo 120kk tak mysle koszt ch to pewno bedzie ok 50-70kk a za reszte będziemy skopowa matsy/RP i sie dozbroimy.....

OFC Najpierw support jezeli na to zasłuży xD a potem wg. kolejki kto najbardziej sie zasluzy....

oczywiscie jak jakis kras lepiej bedzie sie spisywac niz support to on dostanie wczesniej itemy ale to chyba oczywiste z czasem all beda w top A a potem suby i serwer caly nasz a nie tylko gospodarka

#5 2009-06-23 20:23:25

Kermit

Nowy użytkownik

8990284
Punktów :   

dodałbym od siebie ze w początkowej fazie powinniśmy sie skupic na sprzedawaniu oczywiście w rozsądnej cenie TYLKO: karmian gloves, i armoru i butów PL; czyli to co jest niezbędne do seta w duzych ilościach , tylko nie wiem czy uda nam sie to w pierwszym tygodniu

#6 2009-06-23 20:30:41

Shad

Administrator

Punktów :   

all leci kolo 40lv. tak ja mowilem 40lv uzbierac 2 pt jednoidzie na spoil karmiana drugie na pl koksamy to ostro a potem wg schematu xD

Stopka forum

RSS